Galéria

A Kárpát-medencei Pálinka Lovagrendek találkozója Alsóbodokon 2024.4.13-án

KÖSZÖNŐLEVÉL

 

                Az Esterházy János Zarándoknap szervezői és munkatársai nevében ezúton is köszönjük minden kedves testvérünk részvételét az idei VI. évfordulós búcsú-rendezvényünkön. Külön hálás köszönetünket fejezzük ki azok részére, akik aktív tevékenységükkel, anyagi és lelki támogatásukkal, imáikkal tették még tartalmasabbá az ünnepi program kínálatát.

 

                Mindennek köszönhetően sok száz honfitársunk számára vált lehetővé, hogy jobban megismerje és megszeresse Isten szolgája Esterházy János áldozatos életművét, lelki örökségének napjainkban történő kibontakoztatását. Saját tapasztalataink és számos résztvevőnk lelkes visszajelzése alapján az idei Zarándokhétvégét is szívet és lelket fölemelő eseményként élhettük át.

 

                Kérjük, a kedves résztvevő  testvéreket, hogy egy rövid szöveges beszámoló formájában, osszák meg velünk lelki tapasztalataikat. Így az Önök által átélt lelki élmények gyümölcseiből Isten nagyobb dicsőségére és János testvérünk kultuszának terjesztésére, minél többen részesülhetnek majd. A beszámolókat az info@esthazyjanos.sk e-mail címen várjuk s szeretnénk abban a hírlevélben közzé tenni, melyben az idei ősztől fogva szeretnénk rendszeresen tájékoztatni az érdeklődőket a Zarándokközponttal és Isten szolgája Esterházy Jánossal kapcsolatos legfontosabb történésekről, eseményekről.

 

               Szívből reméljük, hogy a 2024. évi Esterházy János Zarándoknap rendezvényein is minél több testvérünket üdvözölhetjük majd, köztük az Önök által meghívott újabb Zarándoktestvéreket is, akik nélkül nem lehet elég sikeres az Esterházy Zarándoknap programsorozata!

 

               Isten szolgája Esterházy János boldoggá avatásának szándékára elmondott  imáira számítva, szeretettel kérjük Önre és családjára a Jó Isten és az ő szolgájának, Esterházy Jánosnak a bőséges áldását és jó egészséget!

 

Tisztelettel:

Az Esterházy János Zarándokközpont csapata

 Varsói lengyel zarándokok Boldog Jerzy Popieluszko emlékkeresztet adományoztak az Esterházy János Zarándokközpont számára.

  Isten fizesse meg! – Bóg zapłać!

Facebook